Ела в моята плодова градина
и опитай от зрели и презрели плодове,
само те съветвам, че по-вкусни са онези
по-горчивите, със семки,
онези, от които другите ги е страх да вкусят.
Ела в моята плодова градина,
търси, търси, търси, търси, търси, търси
и ще намериш, но внимавай
да не се отровиш че други вече пробваха
и, честно да ти кажа, тук ги няма да разкажат...
* * *
Мъдър и единствен избор,
може и фатален да излезе,
задавиш ли се със горчивия ми сок,
фатален край ти предвещавам.
© Лова Евтимова All rights reserved.