23.12.2023 г., 20:21 ч.  

По памет 

  Поезия » Друга
100 0 1

По памет

 

С музика рисувам те по памет,
преживявам някак странно...
По залезите поздрави търкалям,
някога дали до теб ще стигнат?!

Дали след теб ще има някой
друг от чувства да разлисти,
цветове от обич в мене,
цветове на сладки вишни?!

 


 

© El Sense Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??