21.10.2007 г., 23:05 ч.

* * * 

  Поезия
505 0 4

Да си сам

във водовъртежа

на илюзиите.

Да си сам сред хиляди

познати.

Да си мъртъв

във живота.

Да си жив

 в смъртта.

Това наистина е страшно.

© Калоян Бинев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??