26.10.2007 г., 13:53 ч.

* * * 

  Поезия
648 0 2

*                      *                      *

 

 

Като дете измъчено

във тъмното,

със бяла роба,

колене до брадата свити,

             под нощницата,

                         в тъмното.

Във стаята –

             трилистник,

който всъщност е четирилистник.

Смрачава се,

а в стаята е тъмно.

В очите ми е тъмно.

Бяла роба,

             ръцете ми

                         прегръщат коленете.

 

Ах, кой ще ме прегърне?

 

Един четирилистник.

           

 

 

 

 

Бургас

05.09.2005 г.

 

© Авигея Давид Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??