2.05.2012 г., 10:03 ч.

* * * * * * * 

  Поезия » Любовна
521 0 0

 

 

очакваш ли

от огледалото

да ти разкаже

лъжите бели

утре сутринта

 

или очакваш

утрото

да те прегърне

облак пухен

да те стопли

слънчев лъч

да те събуди

целувка отекваща

като разплискване

на капка

в огледало

от вода

 

пред мен душата ти утихва:

безкраен топъл океан

като дивак смирено коленича

навеждам се и

пия от кристалната вода

 

 

© Енчо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??