May 2, 2012, 10:03 AM

* * * * * * * 

  Poetry » Love
527 0 0

 

 

очакваш ли

от огледалото

да ти разкаже

лъжите бели

утре сутринта

 

или очакваш

утрото

да те прегърне

облак пухен

да те стопли

слънчев лъч

да те събуди

целувка отекваща

като разплискване

на капка

в огледало

от вода

 

пред мен душата ти утихва:

безкраен топъл океан

като дивак смирено коленича

навеждам се и

пия от кристалната вода

 

 

© Енчо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??