17.08.2012 г., 9:57 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
435 0 0

Татенце, исках нещо да ти кажа

и не с думи, а с дела да го покажа,

но как? Късно е вече

да страдам за теб, Господ ме обрече.

Аз исках да ти кажа колко те обичам,

но не мога, разбери,

от сълзите по тебе започнах и да сричам!!!

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??