15.03.2023 г., 9:58 ч.

Феерия на пролет 

  Поезия » Гражданска
153 0 0

В душата ми се къпе пролетта

и искам да прогоня самотата.
Обичам на децата нежността
и на тревата крехка аромата.

 

Обичам изгрева на пролетта
и сънените мигли на цветята.
Обичам на синчеца скромността,
разлистените клонки на асмата.

 

Обичам полета на пролетта
и чуруликането на врабчета.
Обичам вярата на младостта
и нощна серенада на щурчета.

 

В душата ми се лее благодат
от пъстрата феерия на пролет.
Ръцете галят приказен нов свят,
а пулсът се потапя в нежен полет! 

 

© Наташа Басарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??