Mar 15, 2023, 9:58 AM

Феерия на пролет 

  Poetry » Civilian
157 0 0

В душата ми се къпе пролетта

и искам да прогоня самотата.
Обичам на децата нежността
и на тревата крехка аромата.

 

Обичам изгрева на пролетта
и сънените мигли на цветята.
Обичам на синчеца скромността,
разлистените клонки на асмата.

 

Обичам полета на пролетта
и чуруликането на врабчета.
Обичам вярата на младостта
и нощна серенада на щурчета.

 

В душата ми се лее благодат
от пъстрата феерия на пролет.
Ръцете галят приказен нов свят,
а пулсът се потапя в нежен полет! 

 

© Наташа Басарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??