27.02.2011 г., 18:29 ч.

Февруарско венчило (Целият този февруари) 

  Поезия » Любовна
595 0 3


Февруарско венчило

(Целият този февруари)


Целият...

под венчило се свива.


Зимата знае -

нещо от мен си отива.


Сълзите

си нижа на броеница,


няколко вече

съхнат по моите ресници.


В наша река

ще ги хвърля, дълбока.


Отрова ли е -

ще се измие, размие.


Остане ли - 

подире им ще се потиря.


Студената вода,

казват, и страхове лекува.

 

 

 

© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??