You are sitting back
Legs wide apart
Slowly tracing your jaw
Confident
Calm and quietly waiting -
The ultimate predator
And I am your prey
Praying for your deadly hold
Rough around my neck
I don’t want any’s mercy
Erase my want
Take over and rule over me
And I will forget
the forever illusive paradise on earth.
My Fifty Shades of Reality...
© Влада Всички права запазени