Aug 16, 2014, 12:13 PM

Fifty Shades 

  Poetry » Erotic
644 0 0

You are sitting back

Legs wide apart

Slowly tracing your jaw

Confident

Calm and quietly waiting -

The ultimate predator

 

And I am your prey

Praying for your deadly hold

Rough around my neck

I don’t want any’s mercy

Erase my want

Take over and rule over me

And I will forget

the forever illusive paradise on earth.

My Fifty Shades of Reality...

 

 

 

© Влада All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??