2.11.2009 г., 12:31 ч.

Фигури 

  Поезия » Бели стихове
567 0 4

Топла стая

слабо осветление,

телефонен повик

срещи състояли се...

... обезумяла младост

зависмост в конус,

една жена, обречена на

споделеностти...

 

... студени коридори

неосветено стълбище,

домофонен звън

неосъществени делници...

... хорски глъч

заключен в ъгъл,

едно дете, обречено

на многоточия...

 

Недовършени задължения

оправдания различни,

несподелени причини

ясни заключения...

... безотговорни хора

вплели се в квадрат,

достатъчно съдби, обречени на

фалш!

 

Уютни жилища

слънчева прегръдка,

пълноценни разговори,

споделени радости...

... възрасти завършени

съществуващи в триъгълник,

безброй семейства, обречени

в цялост...

 

... Изживяна болка

непоносимост от грешки,

покаяния поискани

прошка сторена...

...осъзнати смисли,

втъкани в кръг,

достатъчно животи, обречени

на истина!

 

 

© Славка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??