13.07.2013 г., 20:21 ч.

Филм на ужасите 

  Поезия » Друга
694 0 13

Ще се спася ли от среднощните кошмари,

в които мислите ми сякаш оживяват,

превръщайки се в уродливи, хищни твари,

неумолимо жилести ръце протягат

 

да сграбчат най-грижливо пазените чувства,

парченцата от съкровената ми същност

и кискайки се със беззъбите си устни

на милиарди стонове да ги разпръснат.

 

Ще се простя ли със безцелието денем,

от него спомените смъртно ожадняват.

Животът, казано накратичко, е тленен,

ала без теб сърце и разум оскотяват!

© Таня Донова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??