30.09.2009 г., 0:41 ч.

Филмът 

  Поезия » Гражданска
794 1 3

 

Филмът


Филм реален върти се всеки ден,

филм реален - като погледа на зрителите

- блед и изумен.

Разни роли и пасажи,

в реалността посредствеността изиграли.

Разни многоцветни идеали,

на света карикатурни кумири дали.

Всеки ден нова серия се играе

и за истинското никой нехае.

Маски нови, по-актуални

по модата се слагат

- нали на амплоато ново ни прилягат.

Филм под режисура чужда

всеки един започва да изпълнява

при нужда.

Реплики познати се повтарят

и от новите артисти никога не се забравят.

Сюжетът така познат

наново се играе,

но всеки нов се прави,

че не знае...

„Старата песен на нов глас” -

така гласи сценарият у нас!

© Цветослава Младенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??