3.08.2010 г., 16:19 ч.  

Фламбе 

  Поезия » Философска
1392 0 4

След години на проза

и фотография

Всред пейзажност релефна

на монитора тих

След отчаяни опити

да завърнеме себе си

в този свят

тъй обсебен

от контекста

"велик"...

 

Не ни ли остава

единствено детството

и продавачът на ъгъла

на сладолед ...

А до него

гълтачът на огън

приветстващ ни ...

И сърцата ни

"ледени"

разгаряни в стих ...

 

© Силвия Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??