Aug 3, 2010, 4:19 PM  

Фламбе 

  Poetry » Phylosophy
1253 0 4

След години на проза

и фотография

Всред пейзажност релефна

на монитора тих

След отчаяни опити

да завърнеме себе си

в този свят

тъй обсебен

от контекста

"велик"...

 

Не ни ли остава

единствено детството

и продавачът на ъгъла

на сладолед ...

А до него

гълтачът на огън

приветстващ ни ...

И сърцата ни

"ледени"

разгаряни в стих ...

 

© Силвия Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??