8.08.2021 г., 12:30 ч.

Фокстрот 

  Поезия » Хумористична
300 1 1

Една огромна мида

тази нощ

въртя фокстрот в корема ми объркан.

Дали от прекалено

дълъг пост

или, простете, от възбуда дръзка,

ала опита

(бедният корем!)

да я приеме. Тя го предизвика,

разгърдила блестящо деколте,

и най-невинно,

с влага във очите

(дали не бе от совиньона бланк,

накарала го най-напред да пие?),

опита я!

И бедните черва

ми изпотъпка.

После си отиде.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??