8.12.2023 г., 21:54 ч.

Фрагменти от един живот(по Софиия Хоуп) 

  Поезия » Философска
112 0 1

 

 

Несподелената любов боли жестоко

но повече боли непреживяната

Живееш питащ се какво за Бога

би било ако ли бе реалност

 

Да всяка среща и раздяла случва се

защото трябва да се случи точно тя

Напомня за непреживени мигове

И те изгарят нашата душа

 

Но Бог изпраща точния човек

на пътя ни когато се нуждаем

от помощ и така помага ни

да се въздигнем и да се покаем

 

За това не бива да поглеждаме

с тъга към миналото отлетяло

а да отправим взора си с надежда

към бъдещето новото начало

 

Тогава ще получим своя шанс

ще можем да опитаме отново

без страх ще отстоиме любовта

Ще защитим копнежа си за щастие

 

© Росица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ,,Без страх ще устоиме любовта,
    ще защитим копнежа си за щастие."Насладих се Роси ! Хареса ми !😉
Предложения
: ??:??