26.12.2007 г., 15:35 ч.

Г-ца Независимост 

  Поезия » Друга
650 0 1
Напук на всеки мъж
ставам лоша изведнъж.
Слагам впитите си дънки
и изтривам всички гънки.

Аз жена, разберете, се наричам,
след никой няма аз да тичам.
Телефонът в миг изключвам
и с авантюрите приключвам.

"Независима" е второто ми име,
ако имаш смелост, настигни ме.
Чувства мъжки не споделям
и щастието с никой не поделям.

Приятел може да ми бъде
този, що на мен държи.
Лошото у мене не будете,
че може буря да ви застраши.

Шумна често ме наричат,
много хора мене не обичат,
но за да има обич трябват и сърца,
чийто пламък да озарява чуждите лица.

Ала госпожицата си има и сърце,
то е разделено май на две,
и никого не ще обича,
докато "Независимост" се нарича!

© Красимира Баротева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??