28.06.2024 г., 15:46 ч.  

Горещо 

  Поезия » Хумористична
176 1 1

Подобно сняг от слънчеви лъчи

над равнината - жегата се сипе!

Единствен - Слънчогледът прав стърчи

и с речите си - всички живи щипе!

 

" Защо се криете от Слънчевите длани ? 

Не са ли те - Върховната награда , 

която - молите Всевишния от лани -

връз вас и връз съседите да паднат???

 

- Почувствайте Блажената Природа,

и Благото Ви - ще Пребъде!!!"

... Не си и дава сметка  - със слова подобни -

един от първите съсечени ще бъде!!!

 

© Момчил Манов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • По-рядко се отбивам в поезия, но този път го направих.
    Хареса ми повествованието '' Почувствайте Блажената Природа...''
Предложения
: ??:??