Подобно сняг от слънчеви лъчи
над равнината - жегата се сипе!
Единствен - Слънчогледът прав стърчи
и с речите си - всички живи щипе!
" Защо се криете от Слънчевите длани ?
Не са ли те - Върховната награда ,
която - молите Всевишния от лани -
връз вас и връз съседите да паднат???
- Почувствайте Блажената Природа,
и Благото Ви - ще Пребъде!!!"
... Не си и дава сметка - със слова подобни -
един от първите съсечени ще бъде!!!
© Момчил Манов Все права защищены
Хареса ми повествованието '' Почувствайте Блажената Природа...''