21.06.2013 г., 7:57 ч.  

Game over 

  Поезия » Гражданска
594 0 1

Метлата започва поредна игра,

отново замита прашасали листи,

участваме даже със теб, госпожа,

така че не питай кой после ще чисти.

 

Павета и хора пак стават едно,

готови да паднат за чужди идеи,

които представят за тяхно добро

злодеи, преследващи собствени цели.

 

Стоящи далече на топло в дома

с пергели и други пособия странни,

чертаещи бъдеще без свобода,

в което ще бъдем все по-маловажни.

 

Метлата започва поредна игра,

отново замита света ни с надежди,

а аз победено навеждам глава,

защото знам кой накъде ни повежда!!!

© Веселин Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??