8.05.2013 г., 19:53 ч.

Гара разпределителна 

  Поезия » Гражданска
415 1 2

Нашата планета

я тъпчат хора и диванета!

Едните теглят хомота,

а другите ги влачи живота.

Тя е гара разпределителна

със два коловоза.

Един е за рая, друг е за ада.

Никой не иска по тях да се вози.

 

Няма религия, възраст, сезон,

вървейки по своите пътеки житейски,

те ни отвеждат към своя перон.

Влакът не спира, постоянно се движи

и грабва човека с последните му грижи.

Има само два коловоза -

един е за рая, друг е за ада.

Билетът безплатен е нашата награда!

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това беше мода, а сега прерасна в епидемия - авторите да крият имената си и да се кръщават с някакви идиотизми... И защо? - срамувате се от това, което пишете ли?
  • колко смислено, дълбокомислено....

    абе хора
    ЧЕТЕНЕТО е важноооооо
Предложения
: ??:??