10.11.2007 г., 12:52 ч.

Гарвана... 

  Поезия » Друга
625 0 3

Всеки път, щом погледна на гарвана в очите,

виждам на другите хора съдбите,

съдби потъпкани, съдби във възход

и вкусвам на свободата ту сладкия, ту горчивия плод!

На крилете на гарвана, високо над облаци,

виждам малките, претъпкани с хора улици,

много хора, много лица,

всеки от тях с различна съдба!

На крилете на гарвана - краля на въздуха,

усещам, че съм жива, чувствам свобода,

високо на света вятъра в душата ми духа.

Високо, там, където съм сама,

по-далеч от фалш и суета,

там, където съм по-близо до небето,

там, където завинаги ще  пазя в себе си детето! 

© Зори Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мерси! Ще съм благодарна и на още мнения (какво да направя алчно съм )
  • за мен гарвана синволизира самотата,но иначе е много оригинално измислено
  • Харесва ми идеята!
Предложения
: ??:??