27.03.2008 г., 7:46 ч.

Гатанка 4 

  Поезия » За деца
780 0 4
Те - сестрички са крилати,
с ножички са опашати.
Есен дойде ли пак тук,
тръгват всичките на юг.
Черно-белите сестрички
се наричат...

© Иванка Морарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??