17.11.2022 г., 7:02 ч.

Гатанка с акростих 

  Поезия » За деца, Друга
716 1 12

Лукава, хитра – с хрисим вид

и рижа шуба – хубавица,

със спътник – Вълчо, вечно бит

и все пред празната паница,

цял ден кокошчици крадат,

а пък в капана пак – вълкът.

                                         Що е то?

 

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??