Nov 17, 2022, 7:02 AM

Гатанка с акростих 

  Poetry » For kids, Other
683 1 12

Лукава, хитра – с хрисим вид

и рижа шуба – хубавица,

със спътник – Вълчо, вечно бит

и все пред празната паница,

цял ден кокошчици крадат,

а пък в капана пак – вълкът.

                                         Що е то?

 

© Мария Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??