Не ми пречете да съм тъжна,
не ме разсмивайте, за Бога.
И права съм, и съм окръжност,
и многоточие. И мога,
да, мога да съм оригами,
хиляда жерави, щастливи.
Простете ми искреността ми,
но тази нощ съм просто... Крива...
© Надежда Ангелова Всички права запазени