28.07.2011 г., 22:25 ч.

Гладни 

  Поезия » Друга
490 0 4

Гладен си, казваш....
Не за чувства, емоции -
за едно тихо разказване
на сбъднати нощи.
Гладен си - виждам.
Не за бури, стихии,
а за спомен - запазил
красота и магия.
Гладни сме, знам.
Не за блясък и слава,
а за краткото "Хей!
Приятел - к'во става?"

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??