Истинската любов не се купува,
дори в изобилие да имаме пари.
Продадената – любов няма да дари,
а за нея постоянно се гласува.
С високо вдигнати ръце
и широко разгърнато сърце
трябва да гласува всеки от нас –
за любовта да даде своя глас.
За истинска любов се жадува,
а интересите не спират.
За любовта се гласува,
но парите се избират.
© Никица Христов Всички права запазени