12.03.2018 г., 10:54 ч.  

Гледна точка 

  Поезия » Друга
713 9 5

Земята е кръгла, но ходим по плоскост

и взорът ни лъже, но ние му вярваме,

за сигурност считаме всякаква твърдост,

а всъщност сме въздух под чуждо налягане.

 

Живеем и трупаме купища халости

и мерим успехите с банкови сметки.

От гледните точки гъмжащи във хаоса,

се раждаха сапиенс - марионетки.

 

 

© любимка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??