5.03.2010 г., 8:55 ч.

... глуха съм за всичките: „Ела” 

  Поезия » Любовна
733 0 19

... глуха съм за всичките: „Ела”...


"О, Вий, прекрачващи тоз праг,
надежда всяка тука оставете." - Алигиери.


Във тая тъмнина се преродих.
Отсреща е
Орфеевата
лира.

Дъгата ми рисува в стих.
Най-нежната
мелодия
засвирил…

И нямам вече място за крила.
Откакто ми
поникнаха
мечтите.

И глуха съм за всичките: „Ела”.
От сто
небета   
в твоето
все скитам…

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??