16.11.2011 г., 12:24 ч.

Глухарче 

  Поезия » Любовна
782 0 24

 

                         

                            ***

 

                           Споменът за теб -

                                     милувка на глухарче. 

                                                      Лекичко нагарча...

                      

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??