10.06.2008 г., 8:01 ч.

Глупак съм аз 

  Поезия » Любовна
1358 0 7

Боли - не се търпи,
излишният съм аз,
до вчера в облаци
летях,
а днес гледам отстрани...
А как искам аз да бях...
Уви!


Следа оставих
мoжe би...

© Едно Такова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??