10 июн. 2008 г., 08:01

Глупак съм аз 

  Поэзия » Любовная
1392 0 7

Боли - не се търпи,
излишният съм аз,
до вчера в облаци
летях,
а днес гледам отстрани...
А как искам аз да бях...
Уви!


Следа оставих
мoжe би...

© Едно Такова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??