15.10.2009 г., 10:17 ч.

Глупава съм 

  Поезия » Хумористична
400 0 0

Глупава съм.

Да, така е.

Лошото е, че го зная.

Кажете ми сега

как душата си да преплета.

 

Влюбих се... хм... еѝ така.

Не, че някой ми е казал.

И опитвам се да разбера

кой бог ме е наказал.

 

Не съм загубила куража

от господина мил да се откажа.

Привлича ме това,

че е любимата ми глупава игра.

 

В играта станахме мнозина.

Невероятно... и този път не се размина.

Добре, че имам аз комплекси,

пък и... не съм много секси.

 

Не искам други да виня или окачествя.

Съдбата ни събра така.

Но тайно ще ви споделя,

със глупостта не съм сама, не съм сама...

© Микена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??