Влизаш ли в обувките на другите!?
Усещаш ли живота им, кажи?
Вярваш ли, че щом не знаеш...
По-малко в тебе ще боли.
Търпиш ли болките човешки...
Светът не винаги на правото държи.
Парите... алчността на глупостта ни
погубва любовта ни.
Брат от Брата с кръв ще раздели.
Обличал ли си дрехите на други...
Усещал ли си техния живот!?
Мечтал ли си да бъдеш с хора...
който сбъдват и твойте мечти.
Не тъгувай, Светът е, знай, за двама.
По-лесно мъка се преглъща,
когато има със кого да споделиш,
Съдба, Обичаш ли... то е до смърта.
© Ангел Всички права запазени