12.03.2007 г., 20:59 ч.

Глупотевини 

  Поезия
572 0 1
 Сутрин... трябвало да ставам...
Всеки път и се предавам.
Обикалям стаята с юргана,
закъснея ли, тогава бягам.

Пръв клиент - усмивка вяла,
сметката е грешна, да,
но весело веднага става,
май деня ще е успешен.

Единайсет наближава,
наредила съм лекарства -
две лъжици "майната му"
ку-мицина спря да действа...

пп.кукумицин :)

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??