13.10.2019 г., 15:10 ч.

Глътка живот 

  Поезия » Друга
605 2 3

Четири принцеси аз си имам. 

Четири бабини слънца. 

Всичките ми дни огряват 

с много топлина и светлина. 

 

Първата е пламъче игриво /Пламена/. 

Втората се грижи за мира /Ирина/. 

Третата е цяло съвършенство /Кеми/, 

а четвърта дар от небеса /Дарина/. 

 

Пърхат като пеперудки, 

смях и глъч цари сега.

Бабините мили внучки 

Земя, Огън, Въздух и Вода. 

 

Кети Колева 

© Кети Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??