18.06.2010 г., 10:03 ч.

Глътка синьо 

  Поезия » Любовна
658 0 10

Притискам се

с последното кротко танго,

отвързвам свободата си усукана -

оставам гола -

с тихата си лудост и

съмнението

дали тишината догонва

звезден лъч...

 

Будна въздишка

гребе глътка небе,

очите ми налива с нови ритми

за нежност и

палуване...

 

Пак ли

да те измислям,

чудовище....обичано...

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??