10.05.2008 г., 22:13 ч.

Гнездо от бели стихове 

  Поезия » Любовна
1235 0 22
Наказа ме Съдбата със Любов...
За всичките любови пропиляни...
Заряза ме без шанс за послеслов,
след всичките Кивоти проиграни...

А точно днес най-после я открих...
В следите от кошутните и стъпки...
Гнездо от бели стихове и свих...
Килим постлах, съшит от стари кръпки...

Погледна ме с най-тъжните очи...
От три синджира роби почернели...
Заплака... с капки кръв, вместо сълзи...
Погребваше мечтите закъснели...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??