21.04.2018 г., 2:32 ч.

Гний 

  Поезия
525 0 0

Изгний

във гроб

предречен,

с кръвта си 

заплати.

И с талази

облачни вълни

покрий

трупа,

и спомените 

лист хартия

запали

 

Нека те боли

от сенчестите

заклинания,

с кълнения

пространни

ума си призини.

И нека

с клеймото

на свойте

демонични

братя

душата ти 

да гний...

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??