6.11.2007 г., 9:49 ч.

гняв 

  Поезия
653 0 2

Плъзгам се по вятъра, носи ме море.
Слънцето прибира моето дете.
Ангел се превръща в грозен виещ вълк.
Музата ме блъска, музата и дълг.
Свети безобразно твойта красота.
Как да те обидя, как да те сразя?
Облак се превръща в мазен, лепкав дъжд.
А дърво изгнило се нарича мъж.
Детски спомен пада.
И омазан с кал, мисли си, все още, че е идеал.
Вие, зверохора и жертвосатани,
ти народосамец, мирно застани!

© Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??