21.04.2021 г., 6:44 ч.

Големите момичета 

  Поезия » Любовна
331 1 1

Казват, че големите момичета не плачат, 

когато си взимат сбогом с любовта! 

Големите момичета не страдат,

поемат ударите с високо вдигната глава! 

След всяко " сбогом " сърцето си събират,

поемат пътя в самота, защо дори не питат.

След " не те обичам " остава само тишина .... 

Поредният обърнат гръб, поредната лъжа, 

Големите момичета не страдат, 

те знаят, че винаги страхливеца си тръгва ... 

Големите момичета не плачат,

те не вярват отдавна в любовта! 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не е така. Казва ти го едно много обичано момиче, което не може да обича всеки. "Не те обичам" е човешки жест. Може би най-щадящият, повярвай ми.
Предложения
: ??:??