24.04.2021 г., 0:32 ч.

Голяма 

  Поезия » За деца
420 0 3

О, няма измама,
че ти си голяма!
Годинка, откакто
се грижиш за мама...

 

Усмивки ѝ даваш,
емоции даряваш,
а щом ѝ долипсваш,
нощес даже ставаш,

 

завивката свиваш,
гласченце извиваш
и в топлата мамина
прегръдка се скриваш. 

 

Да, няма измама, 
че радост голяма
от вече годинка
в дома има мама! 

© Мирела Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??