О, няма измама,
че ти си голяма!
Годинка, откакто
се грижиш за мама...
Усмивки ѝ даваш,
емоции даряваш,
а щом ѝ долипсваш,
нощес даже ставаш,
завивката свиваш,
гласченце извиваш
и в топлата мамина
прегръдка се скриваш.
Да, няма измама,
че радост голяма
от вече годинка
в дома има мама!
© Мирела Шопова All rights reserved.