Омръзна ми да бъда доброто момиче,
което спазва благоприличие;
този имидж не ми отива вече,
реших да не се вслушвам в чуждото мнение!
Ще забравя какво значи да обичаш, да плачеш, да страдаш,
ще забравя, че тези чувства съществуват;
ще вървя напред с вдигната глава,
ще забравя какво е да плачеш за любовта!
Не искам никой да ме пази от проблемите,
нека сама се сблъскам с тях!
Да вкуся от секса, алкохола, цигарите,
хайде, обвинявайте ме, че извършвам грях!
Доброто момиче отиде си,
на негово място лошото появи се;
с него погребах мечтите си
и от спомена за една несбъдната любов освободих се!
© Инна Всички права запазени