23.10.2016 г., 23:23 ч.  

Горчивата любов 

  Поезия
341 0 0

Горчивата любов дали е споделено чувство?

Дали на другия и тя горчи?

Тъй както пролетния дъжд цветя събужда,

ще се събудя аз от разпилените мечти...

Горчивата любов дали е споделено чувство?

Дали на влюбения само тя тежи?

Дали забравата не ни напуска,

когато срещнем се в есенните дни?

Горчивата любов дали се изживява?

Дали на необичащия също му тежи,

а споменът превръща ли се във забрава,

когато срещнем се във есенните дни?

Горчивата любов дали е вечна?

Дали остава нейде да гори,

дали, когато утре ти ме срещнеш,

ще видя спомените в твоите очи?

© Десислава Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??