9.01.2015 г., 11:31 ч.

Горчиво 

  Поезия
764 0 7

Горчиш ми.
С оня вкус на презрял портокал,
сред напукана жажда
в пустинното пладне.
Бяло слънце
по черен опал,
за което дори и Сахара е малка.

Горчиш ми.
А са мъртви отдавна
всички мои оазиси.
Само ти ми остана -
рана-цитрус по устните,
живот за доказване
и врата да се връщам при другите.

 

Радост Даскалова

© Радост Даскалова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??